fbpx

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet
Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték

Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték

22 990 Ft
Kiszerelés: 2299 Ft/l

Mennyibe kerül a szállítása?
Házhoz szállítás esetén (15 kg-ig)
Előre fizetés esetén1 940 Ft
Helyszinen fizetetés esetén2 155 Ft
Személyes átvétel
Nyíregyháza (Bethlen G. utca 47.)Ingyenes
Debrecen (Nyíl utca 30.)Ingyenes
A termék súlya:13.01 kg
Mikor vehetem át? 1-3 munkanap!

  • gyorsan szárad
  • légtisztítós

A 2016-os év termékújdonsága a Poli-Farbe INNTALER Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték.

Leírás

A 2016-os év termékújdonsága a Poli-Farbe INNTALER Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték. A Dow FORMASHIELD kötőanyag technológiájával készülő Poli-Farbe újdonság június 20-tól kapható a szakkereskedésekben. A 10 literes Poli-Farbe INNTALER Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték a különböző lakberendezési tárgyakból – préselt falapokból készült bútorokból, különböző kárpitokból, szőnyegekből, laminált padlókból – felszabaduló formaldehid molekulákat a levegőből megszűrve megköti, és ártalmatlan vízgőzzé alakítja át. A vízgőz természetes úton elpárolog, a körforgás eredményeként pedig „tisztul” a belső térben lévő levegő összetétele.

Alkalmazási terület
Lakóépületek (különösen gyerekszobák, hálószobák, nappalik), középületek (irodák, tantermek, csoportszobák) beltéri falfelületeinek festésére, az ott tartózkodó személyek kémiai terhelésének csökkentésére. A terméket olyan beltéri helyiségekben alkalmazzuk, ahol sokat tartózkodunk!

Alkalmazás
ecsettel, hengerrel

Felhasználás
A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, egyéb szennyeződésektől mentesnek, a festék fogadására alkalmas állapotúnak kell lennie. A festéket a használat előtt alaposan fel kell keverni. Porózus, szívóképes alapfelület esetén Inntaler diszperziós mélyalapozó használata javasolt. A légtisztító falfesték Poli-Farbe színezőpasztával, vagy színezőfestékkel, legfeljebb 5%-ban adagolva színezhető. A festést 10 ˚C alatt és 25 ˚C felett ne végezzük. Az eszközök a festést követően vízzel elmoshatók, a megszáradt festék oldószerekkel, festéklemaróval távolítható el.

Összetétel
Speciális akrilát kötőanyag, pigment, márványőrlemény, adalékok, víz.

Tulajdonságok
A légtisztító képesség és kapacitás arányos az egységnyi felületre felhordott festék mennyiségével, a festett felület nagyságával és a beltéri levegő minőségével. A termék légtisztító hatása idővel megszűnik. Kb. 25 m2 alapterületű helyiségben, 2 dl/m2 festékkel festve és átlagos aldehid koncentráció (30 µg/m3) mellett 4-6 év elteltét követően válik szükségessé az átfestés.

Veszélyességi osztály
Nem tűzveszélyes

Biztonsági adatok
EUH208 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on [EINECS szám: 247-500-7] 2-metil-2H-izotiazol-3-on [EINECS szám: 220-239-6] (3:1) keveréket és 1,2-benzizotiazolin-3-ont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P262 Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. P302 + P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.

Márka

Poli-Farbe

További információk

Tömeg 13.01 kg
Kiszerelés