A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet
Supralux Radiátorfesték

Supralux Radiátorfesték (0.5 l)

1 990 Ft
Kiszerelés: 3980 Ft/l

Mennyibe kerül a szállítása?
Házhoz szállítás esetén (1 kg-ig)
Előre fizetés esetén1 360 Ft
Helyszinen fizetetés esetén1 575 Ft
Személyes átvétel
Nyíregyháza (Bethlen G. utca 47.)Ingyenes
Debrecen (Nyíl utca 30.)Ingyenes
A termék súlya:0.766 kg
Mikor vehetem át? 1 - 3 munkanap!

  • tartós
  • hőálló

Alkidgyanta alapú zománcfesték, vas, acél, horganyzott és alumínium fűtőtestek, központi fűtésrendszerek elemeinek védő és dekorfestésére kialakítva. nem sárguló, hőálló bevonatot képez. Beltéri felhasználásra.

Leírás

Alkidgyanta alapú zománcfesték, vas, acél, horganyzott és alumínium fűtőtestek, központi fűtésrendszerek elemeinek védő és dekorfestésére kialakítva. nem sárguló, hőálló bevonatot képez. Beltéri felhasználásra.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: A bevonandó felületet megfelelően elő kell készíteni (rozsda, olaj, por és nedvesség mentes felület kialakítása). Szükség esetén a régebbi festékréteg teljes eltávolítására a Supralux festéklemaró alkalmas. Felhasználás előtt az anyagot alaposan keverjük fel. A festéket vékony rétegben hordja fel és alaposan dolgozza el. Felvitele történhet ecsettel, hengerrel, neumatikus, airless szórással, +5 C° – +20 C° között. Mosás előtt a felesleges festéket távolítsuk el az ecsetből.

Javasolt bevonatrendszerek még nem festett felületre: vas, acél, horganyzott acél Supralux Korallkyd Korróziógátló alapozó, 2 réteg Supralux Radiátor. Alumínium: Supralux Tiszakorr, 2 réteg Supralux Radiátor.
Régi bevonatok felújító festése: hibátlan bevonatokat csiszolni és hígítós ruhadarabbal zsírtalanítani. A repedezett laza festékréteget kaparással, csiszolással eltávolítani, majd az előbbiek szerint alapozni, mielőtt a Supralux Radiátort használjuk. Minden esetben ajánlott 2 réteg, a rétegek között 2-4 óra száradási időt hagyva felvinni.

Tilos működésben lévő fűtőtesteken alkalmazni, annak bekapcsolásával várjuk meg a végleges 24 óra száradási időt.

Márka

Supralux

További információk

Tömeg 0.766 kg
Kiszerelés

,