Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

A „festékes lány” hasznos tanácsai 4. – Az év újdonsága, a mosható falfesték!

2016. május 13. · hozzászólás

Rég várt megoldás robbant be 2016 tavaszán a hazai beltéri festékek piacára. A Dulux EasyCare termékcsalád premierje azok számára öröm, akik kényesek a tisztaságra és hosszú ideig makulátlan falakra vágynak.

Ez a festék lepergeti felületéről a folyékony foltokat és piszkokat, így könnyebben eltávolítható róla a szennyeződés, mint a hagyományos matt festékekkel bevont falakról.

Falaink a használat során extrém hatásoknak vannak kitéve, ez a termék amit most ajánlok a víztaszító technológiájának köszönthetően ellenáll a folyékony szennyeződéseknek, megóvja a bevonatot attól, hogy bármit  túlságosan magába szívjon.

Ha bármilyen folyékony szennyeződés éri a falat, a folyékony foltokat a hidrofób felületnek köszönhetően apró gyöngyök formájába lepergeti a falról. Az így keletkezett folyadékgyöngyök ezután vizes szivaccsal lemoshatóak. A festék nem távozik a falról, nem marad a szivacson.

Kiknek ajánlom?

Szívem szerint mindenkinek, de nyilván olyan környezetbe ahol a szennyeződésre nagyobb az esély:  gyerekes családoknak, kutyás és kisállattal rendelkező házakba, vendéglátóhelyekre, bölcsödéknek, óvodáknak, kórházaknak stb.

Ezen festékcsalád paletta színeiből garantálom hogy megtalálod a kedvedre valót, ha ezt használod biztos lehetsz benne, hogy nagy baj nem érheti a faladat!

A legújabb innovatív terméket megtalálod festéküzleteimben, várlak szeretettel!

Bogár Orsolya