Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

Sokszínű kreativitás

gyerek biciklin
2015. június 9. · hozzászólás

Amikor szóba kerülnek a festékboltok, sokan arra gondolnak, hogy ezek uncsi üzletek, ahol megveheted a festéket, mellyel a falat festenéd. Ez nem így van. Nekem van még pár ötletem, melyeket csak velünk valósíthatsz meg.

Szívesen barkácsolsz, alkotsz újat és egyedit? Feldobnád kicsit a kerted, vagy meguntad virágosládáid színét? Van egy jó ötletem és egy jó hírem: a Színsziget segíthet az ötlet megvalósításában.

Íme, az ötlet: kapható nálunk egy spray, mellyel egyszerűen csak lefújod a tárgyat, melyet más színűvé varázsolnál és olyan lesz, mint újkorában, mintha kicserélték volna.  Szerezd be kedvenc színeidben!

Ismerős a következő történet? Gyermeked hónapok óta nyaggat egy új biciklivel. Nem azért, mert kinőtte a régit, hanem egyszerűen csak megunta a színét. A gyerekek többször vágynak újdonságra, ezzel magyarázható, hogy folyton új játékot szeretnének: megunják a régit.

Mi lenne, ha egyszerűen csak más színt kapna a játék egy spray segítségével és nem kéne újat venned? A sárga kismotor lehet kék, a zöld kerékpár lehet piros. Engedd szabadjára a fantáziád és játssz a színekkel! Te élvezheted az alkotói szabadságot, gyermeked pedig a végterméket.

Ez a spray nem csupán akkor ideális számodra, ha valaminek meguntad a színét. Ha virágosládáid megkoptak, kapd elő, pár fújás és máris új, különleges színeikkel egyedi hangulatot varázsolnak kertednek.

A spray alkalmas arra is, hogy mintákat fújj velük. Fesd sötétbarnára a virágosládát és tedd igazán különlegessé! Kapj elő egy papírt, tervezd meg egyedi mintádat és vágd ki sablont! Miután a sötétbarna festék megszáradt, helyezd a sablont a ládára, válassz egy színt és indulhat a fújás.

A sötétbarnán jól mutat például a citromsárga és a világoszöld, de természetesen csak rajtad múlik, milyen színeket választasz. Mi csupán az eszközt adjuk a kezedbe, a valódi alkotó Te vagy!

Nézz be hozzánk! Ha tanácsra lenne szükséged, akkor is tudunk segíteni. Otthonos környezettel és barátságos légkörrel várlak. Egy tea mellett megbeszéljük a színeket.

motip