Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

Több mint 20 éve piacon

Cégünk több mint két évtizede foglalkozik festék- és vegyiáru kereskedelemmel Kelet-Magyarország két nagy városában Debrecenben és Nyíregyházán.

Egyedi árak vállalkozóknak

Nagy tételben szeretnél falfestéket vagy vegyiárut vásárolni? Hatékony üzletpolitikánknak köszönhetően minden vállalkozónak egyedi árajánlatot tudunk biztosítani.

Törzsvásárlói kedvezmény

A vásárló iránti tisztelet és a hosszútávú együttműködés jegyében, törzsvásárlói kedvezményt biztosítunk azoknak az ügyfeleinknek akik folyamatosan nálunk vásárolnak.

100%-os cseregarancia

Termékeinkre garanciát vállalunk! Ha valamelyik nálunk vásárolt termék nem a rendeltetésének megfelelően fejti ki hatását, akkor hozd vissza és kicseréljük!

Festék- és vegyiáru beszerzés Debrecenben és Nyíregyházán

Éppen építkezés vagy lakásfelújítás előtt állsz? Külső- vagy belsőfalfestést tervezel? Versenyképes beszerzési árért szeretnél minőségi termékeket venni? Egyedi színt szeretnél kevertetni? Szükséged van ingyenes szakmai tanácsadásra, céljaid és terveid megvalósításához?

Miért minket válassz? 

  • Vállalkozók számára egyedi árréssel dolgozunk,
  • több mint 20 éve stabilan működünk,
  • legszebb dulux termékek mintaboltjai közé tartozunk,
  • széles és folyamatosan megújuló termékpalettával rendelkezünk,
  • könnyen elérhetőek vagyunk a városközponttól,
  • egyedi igény szerint történő megrendelés a festékek tárházából,
  • termékgarancia és csere lehetősége,
  • ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk,
  • folyamatos vásárlás esetén kedvezményeket biztosítunk festékboltjainkban.

Cégünk több mint két évtizede foglalkozik festék- és vegyiáru kereskedelemmel Kelet-Magyarország két nagy városában Debrecenben és Nyíregyházán. Szakembereink hozzáértésével segítünk, hogy építkezéshez vagy lakásfelújításhoz a legmegfelelőbb termékek közül tudj választani. 

Üzleteink készleteiben széles körben megtalálhatóak piacvezető gyártók külső- és belső falfestékei és felújításhoz szükséges termékei: Dulux, AkzoNobel, Ceresit, Cimsec, Henkel, Makroflex, Erdőkémia, Metylan, Poli-Farbe, Rigips, Schuller Eh’klar, Trilak és még sok más híres gyártó termékei:

Számítógépes színkeverés percek alatt

Az egyedi igényeidnek megfelelően, bármilyen színárnyalatot elő tudunk állítani. Színkeverő rendszerünk legnagyobb előnye, hogy hosszú várakozás és sorban állás nélkül percek alatt kikeveri a választott színárnyaltot, továbbá az adott színkód alapján akár évek múltán is bármikor előállítható ugyan az a szín. Ennek eredményeképpen otthonod, mindig ugyan abban a kellemes színben pompázhat.

Házhoz szállítás Debrecen területén

Gondot okoz az elszállítás? Debreceni ingyen kiszállítást 50 ezer forint feletti vásárlás esetén, CSAK bolti vásárlás esetén

Kérj árajánlatot most!