Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet
dulux-pre-paint-undercoat-3in1-tolto-folttakaro-falfestek_s

Dulux Pre-Paint Undercoat 2,5L 3in1 töltő, folttakaró falfesték

Online ár: 12 990 Ft
Kiszerelés: 5196Ft/l

Mennyibe kerül a szállítása?
Házhoz szállítás esetén (5 kg-ig)
Előre fizetés esetén1 990 Ft
Helyszinen fizetetés esetén2 205 Ft
Személyes átvétel
Nyíregyháza (Bethlen G. utca 47.)Ingyenes
Debrecen (Nyíl utca 30.)Ingyenes
A termék súlya:3.68 kg
Mikor vehetem át? 1-3 munkanap!

  • foltakaró
  • kedvező ár
Cikkszám: 5010212572764 Kategória:

Leírás

A Dulux UnderCoat 3in1 töltő, folttakaró beltéri falfestékkel tökéles, repedés és foltmentes, tartós falfelületet alakíthat ki festés előtt. A megszáradt bevonat diszperziós falfestékkel átfesthető, de kisebb igénybevételű helyiségekben fehér fedőrétegként önállóan is alkalmazható. A bevonat rugalmas összetevőinek köszönhetően követi a fal természetes mozgását és hosszú ideig megakadályozza a repedések újbóli megjelenését. A speciális szennyeződés blokkoló elemek eltakarják a leggyakrabban előforduló beázás, pára, nikotin, ceruza foltokat. Kiemelkedő fedőképessége lehetővé teszi az erős színek elfedését átfestés előtt.

Felhasználás

A hőmérséklet legyen 5°C és 28°C között. A felületről és a repedésekből távolítsa el a port és a rosszul tapadó részeket. Új, vagy erősen szívó felületek esetében a Dulux Grunt alapozó használata javasolt. A nagyobb lyukakat és a szélesebb repedéseket mérettől függően javítsa Dulux Fine Filler vagy Dulux Multi Filler készrekevert glettel és csiszolja le. 1. Keverje fel alaposan a terméket. Használjon festőtálcát az egyszerűbb felvitel érdekében. 2. Dulux hengerrel (rövidszőrű, max. 5 mm) vagy ecsettel egyenletesen vigye fel a felületre 1 rétegben a festéket. 3. Száradás után a fal készen áll az átfestésre.

Biztonság

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Roszszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A tartalom/ edény elhelyezése hulladékként: valamennyi helyi, nemzeti és nemzetközi szabályozás szerint.
Termék tulajdonságok
Tippek & Trükkök
Kiváló színtartósság Könnyű felhordás Mosható Kiváló fedőképesség Porálló Egy rétegű

További információk

Tömeg 3.68 kg
Kiszerelés