Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet
maestro kréta

MAESTRO KRÉTAFESTÉK PASZTELL AEROSZOL 400ML

Online ár: 2 250 Ft
Kiszerelés: 5625 ft/L

Mennyibe kerül a szállítása?
Házhoz szállítás esetén (5 kg-ig)
Előre fizetés esetén1 990 Ft
Helyszinen fizetetés esetén2 205 Ft
Személyes átvétel
Nyíregyháza (Bethlen G. utca 47.)Ingyenes
Debrecen (Nyíl utca 30.)Ingyenes
A termék súlya:0.417 kg
Mikor vehetem át? 1-3 munkanap!

  • Kedvező ár
  • Kiváló minőség

Leírás

Az aeroszol alkalmas egy rétegben kb. 2,5 m2 felület díszítő festésére, elsősorban otthon barkácsolók számára és hobby festékként fémre, fára, üvegre, műanyagra alkalmazva. Használatával új életre kelthetők a régi dísztárgyak, bútorok, kaspók, ládák, tükörkeretek, kerti elemek stb. Gyorsan száradó, jól tapadó, jó fedőképességű, bársonyos, matt, kemény, de rugalmas bevonatot biztosít. A festett felület enyhe csiszolásával akár antik hatás is elérhető.

FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

Győződjön meg Ön is a MAESTRO aeroszolos festékek kiváló minőségéről, és a fenti jó tanácsok hasznosságáról!

Jó munkát!

A MAESTRO aeroszolos festékek könnyebb felhasználását a palackon gyakorlati piktogramok segítik.

További információk

Tömeg 0.417 kg

Márka

Maestro