Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

A „festékes lány” hasznos tanácsai 1. – Mennyi festékre van szükségem?

fal mérés
2016. április 4. · hozzászólás

A téli álomból felébredve, újult erővel vágjunk is bele a  2016-os év festékszezonjába, melyről előjáróban annyit elárulhatok,hogy minden szempontból nagyon ígéretes.

Az elmúlt hetekben nagyon sok termékbemutatón jártam, úgy gondolom, hogy ez a szegmens szakmailag és esztétikailag is kimagaslóan sok innovatív megoldással bővült és fejlődött ebben az évben.

Ígéretemhez hűen próbálom ezt Nektek hétről hétre érthetően, szép képekkel fűszerezve bemutatni.

Anno már említettem, hogy a blogom létrehozásának oka, hogy ne csak a barátaim és a boltjaimba látogató vásárlók, hanem az interneten keresgélők számára is segítséget nyújtsak. Ezért úgy döntöttem, indítok egy olyan sorozatot, melyben a 10 leggyakrabban feltett kérdésekre válaszolok. Kollégáim segítségével tollat ragadtunk és összeírtuk a vevőink által legtöbbször ismételt kérdéseit. Úgy gondolom, ezek az úgynevezett GY.I.K. kérdések szakmailag helyes megválaszolása nagy segítséget nyújthatnak.

Vágjunk is bele!

“Mennyi festékre van szükségem a szobám/lakásom kifestéséhez”?

Ha ellátogatsz hozzánk mi nagyon szívesen segítünk  kiválasztani a legmegfelelőbb színt, és kiszámolni hogy pontosan mekkora mennyiségre is lesz szükség. De ezt egyszerűen Te magad is el tudod otthon végezni.

Elsőként, mérd le a festendő helységed falainak szélességét és magasságát, majd a két értéket összeszorozva megkapod a festendő falfelület területét. (m2)

Ezt követően vond ki belőle az ajtók és az ablakok méretet (ugyanezen technikával), így megkapod a ténylegesen festendő felület mennyiségét.

Miután tudjuk, hogy hány m2 festését szeretnénk elvégezni, ki kell választani hogy milyen színű, és milyen minőségű festékkel szeretnénk dolgozni.

Ehhez elengedhetetlen figyelembe venni a felületünk állapotát, és a kiválasztott festék kiadósságát. Vannak festékek, melyeket elég egyszer felhordani, és vannak amelyek csak több réteg felkenése után érik el a kívánt hatást. Tehát a megfelelő mennyiség kiszámításánál ezek lényeges tényezők.

Orsi