fbpx

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

Pár jó tanács, hogy ne feszítsük túl a húrt.

2019. március 10. · hozzászólás

Pár jó tanács, hogy ne feszítsük túl a húrt.

 

 • Száraz tények: Mi hány négyzetméter.  Azok a vevők, akik kihagyják ezt a lépést, berendezési tárgyak helyzete, mérete és megannyi zavaros emlék alapján kezdik felmérni a szoba és a festendő felület méretét. Így jó árajánlatot nehéz készíteni. Végül a többletfestéktől való félelem esetleg maga a bizonytalanság megléte erejét veszi a lelkesedésnek. Sok minden múlhat az eladó segítőkészségén, de festendő felület felmérése az alapja az elképzelések és ötletek nyugodt megvalósításának.

 

 • Tájékozódj megbízható forrásokból! Rosz ötlet az internet mély bugyraiból kihalászott információ foszlányokkal elkezdeni keresni a csoda festéket. Aminek ráadásul a sem emlékszem. Megpróbálhatjuk, körül írni mit keresünk, de lehet egyszerűbb lesz felhívni a boltot és az adott problémára termékajánlást kérni. Ha mégis maradunk a böngészésnél: A legbiztosabb források maguk a gyártók. A legtöbb itthon beszerezhető festéknek igényes, gyártói weboldala van.

 

 • Egyeztess a festővel (mivel dolgozik szívesen), már ha nem magad csinálsz mindent.
  Sok festőt érzékenyen érint, mivel kell dolgoznia. Hiszen sok újtermék van már a piacon és nem minden festék egyforma. Ha megvan a festő mozgástere, könnyebb a boltosnak a te igényeidre festékeket ajánlani. Fő a gördülékenység.

 

 • Nem biztos, hogy tudsz mindent a festékről. Tisztelet a kivételnek! Érdemes elolvasni mi van a csomagoláson. A szoba színe meg fog változni, annyi bizonyos, de nem mindegy mennyi munkával és milyen minőségben. Értem ez alatt: „Mindent fel kell keverni használat előtt”.és a „Csak a csomagoláson szereplő mértékben hígíthatjuk a festéket” szituációk. Sok kellemetlenségtől mentheted meg magad, ha érdekel is hogy lehet az adott termékkel bánni. Mi eladók felhívjuk a vevők figyelmét a valóban fontos dolgokra, de nem tudunk átadni mindent. Nyugalom! A festékek nagyrészt valóban könnyen használható. Kis körültekintéssel valóban egy kaland lesz a megújulás folyamata.
 • Szánd rá az időt! Nem biztos, hogy gyakorlat és tervezés nélkül pikk-pakk kész lesz a festés, mire kifő az ebéd. Szánjuk rá az időt. Látatlanba ne akarjunk mindent azonnal. A festés egy folyamat. Nem kis stressztől szabadulhatunk meg, ha nem akarunk már a festés napján visszaköltözni a szobába.
 • Forrás:

  • https://txtr.hu/negyzetmeter-szamitas-rejtelmei/negyzetmeter-terulet-szamitas/
  • https://magellaninvestigations.com/wp-content/uploads/2017/10/Social-Media-Investigations-image11.jpg
  • https://www.madalbal.hu/EXTOL_Hasznalati_utasitas_letoltheto-i17920.jpg