Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

Kültéri zománc fémre fára kerítésre

2019. február 4. · hozzászólás

2019. Február… hó is van.. még festeni kint nem tanácsos. attól még gondolkodhatunk, hogy idén mégis mit látnánk szívesen a kerítésen, az ajtón, ablakkereteken.

Zománcot fémre, fára kintre bentre bárhová:

Az örök kedvenc retro barna mert a fakerítés csak barna lehet, mert hát fából van, meg mindig is olyan volt.
Ajánlok két terméket melyek barnája a leg tipikusabb kerítés barna, amit valaha láttam. De félre értés ne essék. Ebben rejlik időtállóságuk.
Dunaplaszt Kerítés festék Barna 500

szabvány már alapozó is egyben. Így nem kell bajlódni a még festetlen felületek alapozásával. Tanácsos a többi színére is ránézni. Akinek tetszett az 500-as barnája biztos szimpatikus lesz a Vörös 800 -as is, mely hasonlóan régóta kedvelt „örökzöld”

Bézs és Krém. A Cellkolor selyemfényű zománcfesték relatíve új színei is révbe értek. A kávé nem volt nálunk túl sikeres, de talán idén. Kellemes, jó színek. Kell egy kis változatosság.

A 2018-as év felkapottja az antracit szürke volt. Becsületes nevén a RAL 7016-os szín. Kifejezetten erős telt lilás kékes szürke… nehéz pontosabban megfogalmazni a dolgot, de kifejezetten modern elegáns hatást kelt. Valószínű, hogy idén is hódít majd.
Üzleteinkben számítógépes színkeveréssel pár perc alatt „konyhakész” Antracit szürke zománcfestéket keverhetünk a festendő felület igényeihez igazítva. Sőt akár Hammerite alapanyagba is! Ami a rozsdás fém legjobb barátja. Határozottan fémfületekre kifejlesztett anyag
Ha problémás lenne üzleteink felkeresése web shopunkról megrendelhető a Hammerite egyik újabb színe a Grafit mely hát nem antracit, de látványban közel ál hozzá. megjelenése határozottabb markánsabb.

 

* Képforrás: https://www.femcafe.hu/sites/default/files/styles/full_width/public/images/napkepe/4056649735_b02f09d9c6_z_large.jpg?itok=eJBYtq6j