Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

Autópálya a falon

Autopalya a falon
2016. augusztus 11. · hozzászólás

Megláttam ezt a képet, valóban egy autópálya van a falon? – Szuper ötlet!
Azonnal utána néztem a magyar tulajdonban lévő egyik vezető festékmárkának, melynek a segítségével Te magad is létre tudod hozni gyerkőcöd számára.

Ez a szuper gyerekszobai dekoráció minden fiú szobában jól mutatna. Két dimenziós változatban nem is olyan bonyolult elkészíteni, csak színes egyrétegű falfestékeket kell beszerezni hozzá, némi ragasztót és egy-két nélkülözhető, dekorációnak alkalmas kisautót.

A sztráda akár az egész szobán is átívelhet, de lehet egy sarok dekorációja is. Az eredeti ötlet egy mágneses falat mutat be, de egyszerűbben és gyorsabban falfestéssel, majd a kisautók felragasztásával is megoldható ez a dekor. Egyrétegű beltéri falfestéket használva elég vastag lesz a festékréteg ahhoz, hogy elfedje az előző réteget.

Jelöljük ki szabad kézzel az út széleit, majd ragasszuk le festéshez használatos papír ragasztószalaggal aprólékosan a széleket. Ha a Poli-Farbe Platinum Egyrétegű beltéri falfestéket választjuk, a fehér és sulyom nevű előre bekevert dobozos termékeket vásároljuk meg az utak elkészítéséhez. Ecsettel töltsük ki először a szürke részeket, majd száradás után vékony ecsettel húzzuk meg a szaggatott vonalat és az út külső széleit. A dekoráció attól lesz ilyen ütős, hogy háttérként is két árnyalat kerül az autópálya két oldalára.

A képen látható árnyalatokhoz hasonlót kaphatunk a Poli-Farbe Platinum Egyrétegű beltéri falfesték árnyalatainak következő kombinációjával:

– zöld: palástfű és fehér 1:1 arányban

– sárga: aranyvessző és fehér 1:1 arányban

Ez a két szín jól mutat együtt és illik a fiús szobába. Könnyű, műanyag kisautókat válasszunk, és erős hobbiragasztóval, vagy pillanatragasztóval rögzítsük a már teljesen megszáradt falra.
Ha van kedved mi nagyon szívesen segítünk megálmodni, és szerezd be hozzá a megfelelő termékeket a SZÍNSZIGET festékboltjainkban. Várunk szeretettel!

Orsi