Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

Elő a kerti bútorokkal!

Elo_a_kerti_butorokkal
2015. május 21. · hozzászólás

Amint kisüt a nap és elérkezik a jó idő, szívesen töltünk több időt a szabadban. Szívesen szervezel kerti sütögetést vagy egyszerűen csak az étkező helyett a kertet választanád reggelid, ebéded, vacsorád elfogyasztásához? Akkor itt az ideje újjá varázsolni a kopott kerti bútorokat!

Amikor a kerti bútoraimat a nyár végén, esetleg az ősz végén elteszem, mindig arra gondolok, milyen jó lesz majd, amikor újra elővehetem őket. Egy idő után sajnos ezek a bútorok is kezdenek elhasználódni és gyakran nem elég egy alapos mosás, hanem festéssel tudjuk őket újjá varázsolni.

Mielőtt nekikezdenél a kerti bútorok festéséhez, érdemes pár dolgot átgondolnod. Az első és legfontosabb dolog, hogy milyen festéket vásárolj, milyen szempontok alapján válassz.

Talán a legfontosabb dolog, hogy amennyiben lehetőséged van rá, nézd meg a festék állagát, hiszen ha túl híg, akkor nem fedi le jól a felületet. Érdemes időálló és tartós festéket vásárolni, hiszen így ritkábban kell majd sort kerítened a kerti bútorok újrafestésére.

Vannak olyan szempontok is, mely egyéni ízléseden múlik, így például az, hogy milyen színt választasz. A szín kiválasztásakor vedd figyelembe a felújított kerti bútor környezetét, színvilágát. Érdemes a festékboltba akár egy a kertedről készült fényképpel érkezni. Ha tanácstalan lennél, mi szívesen segítünk, hogy milyen szín passzol legjobban a környezetbe.

Akiknek mindene a természet, azoknak a festék vásárlásakor az is elvárás lehet, hogy az vizes bázisú legyen, tehát a környezetbarát összetételű festékek előnnyel indulnak.

Ha időt szeretnél spórolni a munkán, akkor a legjobb döntés az olyan festék vásárlása, mely alapozó és fedőfesték is egyben. Így nem kell megvárnod a száradási időt és a fedőfestékkel való mázolás előtt csiszolásra sincs szükség.

Ha végül sikerült kiválasztanod a megfelelő festéket, nincs más dolgod, mint hozzálátni a munkához és elvezni munkád gyümölcsét.