Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

Na, hogy fest?

0613
2015. június 13. · hozzászólás

Sokan gondolkodnak azon, hogyan dobhatnák fel otthonukat. Nem csak egy szép bútor, egy festmény, vagy más dísztárgyak segíthetnek. Számos olyan falfestési technika létezik, amely egy kis egyediséget kölcsönözhet a helyiségeknek.
Ha te is valami újdonságra és különlegesre vágysz, ha szeretnéd elkápráztatni barátaidat, vendégeidet otthonoddal, akkor nagyon is jó helyen jársz.
Az egyik lehetőség a sablonkollekció használata. A sablonokat használhatjuk akár egyformán minden falon, de a minták ritkításával, esetleg sűrítésével könnyen dönthetünk arról, hova tereljük a hozzánk látogatók figyelmét.
Manapság sokféle sablon áll rendelkezésünkre. Találhatunk virágmintásakat, de akár absztrakt motívumokat is. Csak rajtad áll, milyet választasz, minden ízlés dolga.
Akár házilag, otthon is megrajzolhatod a sablonokat. Ha például egy határozott csíkot szeretnél a falon látni, akkor egyszerűen csak vágj ki papírból egy csíkot, majd ragaszd fel a falra egy festőszalaggal! Ez után jöhet a festés, majd a csík eltávolítása. Ugye, milyen egyszerű?
Egy másik lehetőség a mintahengerezés technikája. Vehetsz kifejezetten erre a célra gyártott mintahengereket, de ha egy sima hengerre jól meggyűrt nylonszatyrot húzol, akkor is érdekes dolgok születhetnek.
A meggyűrt élekkel különleges hatást érhetsz el és hidd el: sokan megkérdezik majd, hogyan készült a falfestésed. Amikor azt válaszolod, hogy a saját műved, alig hiszik majd el, és miután elmesélted, hogyan is készítetted, ők is rájönnek, hogy gyakran csupán egy kis kreativitásra van szükség.
Az, hogy a minta mennyire lesz határozott, esetleg finom, csak azon múlik, hogy a hengert mennyire nyomod rá a felületre. Kísérletezz és élvezd a végeredményt!
Természetesen, ha az egyszínű falra mintákat rajzolsz, majd lefested, az is feldobhatja a szobát. Ehhez is csupán egy kis kreativitás és kézügyesség szükséges.
Mit szólnál egy tábortűzhöz a nappaliban? Vagy ha mindig is egy kandallóra vágytál, akkor annak a hangulatát is egyszerűen megteremtheted. Csak légy kreatív és nagy dolgokra lehetsz képes!
blog footer Orsival