Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

„Színezd újra”

shutterstock_223707013_2
2015. június 2. · hozzászólás

Gondolkodtál már azon, hogy a színeknek milyen hatása lehet hangulatodra? És tudtad, hogy a színek gyógyíthatnak is? Színterápiával kezelhető a depresszió, az étvágytalanság és csökkenthető a feszültség.

A kórházakban nem véletlenül festik általában zöldre a falakat: a zöld szín nyugalmat áraszt, ez a természet színe, mely harmóniát teremt. Ugye, milyen jól esik egy séta az erdőben? A kellemes, friss levegő mellett a növények színe is segít kiengedni a gőzt.

A sárga a nap színe, fokozza a koncentrációt, segít a kreatív ötletek megvalósításában. Ez a szín az optimizmus, a fény és a bölcsesség színe. A meleg színek közé tartozik, melegséget áraszt, kellemesen hat az idegrendszerre és a légzőszervekre gyakorolt pozitív hatása is ismert.

Vajon a szíveket miért rajzoljuk pirosra? Mert a piros a forróságot, a szenvedélyt jelképezi. Ez a szín tettre késztet, harciasságot sugall. A színek sokat mondanak rólunk: aki szívesen hord piros ruhákat, nyitottabb személyiség, mer és tud is bánni az erős tónusokkal. A piros szín a légzést elmélyíti, a pulzust serkenti, így növeli a vérnyomást is.

A végtelen ég és víz színe a kék. Éppen ezért ez a szín a halhatatlanság, végtelenség, mélység és sejtelmesség jelképe. A kék a hideg színek közé tartozik, a zöldhöz hasonlóan nyugalmat áraszt: lassítja a pulzust, mérsékli a légzés ritmusát, segít a koncentrációban.

Már csak azt kéne kitalálnod, mit festesz le és milyen festékkel.

Ha odafigyelsz magadra és családodra, nem csak a színekkel óvhatod őket, javíthatod a hangulatukat, vagy éppen a gyerekeid étvágyát, hanem a környezetet sem kell terhelned káros, szennyező anyagokkal. Nálunk ehhez megtalálod az ideális festéket is! A Dulux Family Zone környezetbarát festék, hiszen semmiféle hozzáadott anyagot nem tartalmaz. A festék 30 különböző színárnyalatban kapható, ideális választás többek között nappalik, gyerekszobák, hálószobák, rendelők, éttermek, esetleg tantermek festésére. Élj környezettudatosan és élvezd a Dulux Family Zone különleges színeit!

A Dulux Family Zone festéket nálunk minden színben megvásárolhatod már 4.320 Ft-ért,
ami egy rétegben 50 nm kifestésére elég!

dulux family