Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

Színsziget Festékbolt: Sokszínűen otthonos

Bogár Orsolya
2015. május 14. · hozzászólás

Amikor új emberekkel találkozom és szóba kerül a munkám, sokan meghökkennek. Vajon egy fiatal lány miért dönt úgy, hogy festékboltot működtet?

A válasz egyszerű: a Színsziget Festékbolt egy családi vállalkozás, melyet édesapámtól örököltem. A cég immár 20 éves tapasztalattal rendelkezik, én pedig gyakorlatilag beleszülettem a szakmába.

Sok fiatal hosszasan gondolkodik, míg megtalálja saját útját, hogy mivel is szeretne foglalkozni. Számomra teljesen egyértelmű volt, hogy a családi vállalkozást veszem át. Mivel egy édesapámtól örökölt cégről van szó, a bolt nem csupán a munkámat jelenti, hanem szívügyemmé is vált.

Fontosnak tartom, hogy amint a leendő vevő belép a boltba, otthonosan érezze magát, vendégeink gyakorlatilag saját otthonomba lépnek be. Debrecenben két festékbolt, Nyíregyházán pedig egy üzlet vár mindenkit, aki megszínesítené hétköznapjait, így otthonát.

Mind Debrecenben, mind Nyíregyházán a festékbolt a belvárosban helyezkedik el, így nem kell a város szélére utazni és ipartelepről, raklapról vásárolni.

A Színsziget Festékboltokban az otthonos környezetről és a kellemes hangulatról friss virágcsokrokkal, kávéval és üdítővel gondoskodunk. Vevőinknek minden segítséget megadunk a színválasztáskor és mindent megteszünk annak érdekében, hogy végül elégedetten távozzanak, és, hogy majd legközelebb is mi jussunk először eszükbe.

Boltjaink különlegessége, hogy a mennyezetre az összes általunk árult színt felfestettük. A festék másképp mutat a falon, mint a kis kártyákon, melyeket a festékboltok rendszerint vevőiknek kínálnak. Szeretnénk minden segítséget megadni a hozzánk látogatóknak, hogy helyesen döntsenek. Akár lakberendezői segítséget is nyújtunk.

Folyamatosan frissített honlapunkhoz további hasznos információkkal szolgálunk. Látogass el hozzánk te is, barangolj a színkavalkádban és találd meg a megálmodott színt!

4