Barion Pixel

A termék sikefresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Debreceni üzlet Nyíregyházi üzlet

Veled is megtörtént, hogy szárnyra kapott a kávéfőző?

2018. február 19. · hozzászólás

 

Meg esik, hogy a jó öreg kotyogós megadja magát, és kileheli becses tartalmát a konyhafalra.  Az okok nem számítanak csak a hatalmas kávéfolt. Az ilyen makacs szennyeződéseket nem lehet akármivel átfesteni. Sajnos több réteg festéken is átlátszik a paca.

Gondolom, senki nem szeretne csiszolni, porolni majd glettet bekeverni, glettvasat és spatulát ragadva feldúlni az amúgy is kaotikussá vált konyhát.  A festékgyártók felismerték ezt a problémakört. Ezért is találták ki nekünk az IZOLÁLÓ festékeket. Ezeket a sűrű alapvetően fehér festékeket bátran felkenhetjük a makacs, mélyen beszívódott foltokra. Azért mielőtt neki esnénk a festésnek, nem árt, letörölni a szennyezet felületet, felitatni a foltot amennyire csak lehet.

IZOLÁLÓ FESTÉKEK több kiszerelésben és márkában léteznek. Szeretném kiragadni funkció és minőség szempontjából a Supralux Walkyd higiéniai falfestéket. A Walkyd 10L, 2,5L és 0,9L-es kiszerelésben beszerezhető. Továbbá ha a baj, ez esetben folt nem terítette be a konyhafal jelentős részét, 250ml (Spray) formában kapható változatát egyenesen neked találták ki. A felhordásához nincs szükség semmilyen festőszerszámra.

Ha mégis nagy a gond és a Spray forma már nem kifizetődő, ecsettel vagy rövidszőrű hengerrel igényesen felhordhatóak a kenhető kiszerelések.

A Supralux Walkyd higiéniai falfesték csak fehér színben kapható, ám száradást követően átvonható más falfestékekkel.Ha nálunk kevertetted a konyhád színét,mi előkeressük a Te színkódodat, és pár decit már keverünk is.Így nem kell az egész konyhát újra festeni néhány hirtelen jött makacs folt miatt.

Látogass el hozzánk, vagy rendeld online 🙂